Leren surfen net als Dorian!

Van een eerste kennismaking tot het leren van een beachstart bij ons ben je welkom.

Onze cursussen zijn zo opgebouwd dat er voor iedereen wat te leren valt. Wij stellen samen met de cursist een gaaf en leerzaam plan op. Zodat het windsurfen op een leuke en effectieve manier wordt aangeleerd.

Ben je lekker op vakantie of woon je in de buurt? En hou jij van watersport? Dan is windsurfen in Enkhuizen zeker iets voor jou!

Vrijdag middag les

Iedere vrijdag middag organiseren wij windsurfles voor jong en oud. In deze instaplessen wordt er van 16:30 tot 19:00uur gewindsurft. Naast het surfboard zijn wetsuits inbegrepen.

De lessen kosten € 22,50 per les van anderhalf uur. Deze worden per les afgerekend. Het is ook mogelijk strippenkaart te kopen voor 10 lessen. Kosten hiervoor zijn €175,-

U kunt eenmalig langskomen voor een proefles, maar natuurlijk ook vaker achter elkaar.

Zeilkampen

Ook op de zeilkampen bieden we de jongeren de mogelijkheid één of meerdere dagdelen te genieten van surfen. De lessen kunnen in overleg met de deelnemer en de ouders worden afgewisseld met zeillessen.

 

Het surfmateriaal

De boards zijn speciaal voor het lesgeven ontwikkeld. Het is een board waar je perfect mee uit de voeten kan op verschillende niveaus. Een sportief board, maar door de grootte en breedte is het een erg stabiel board, fijn voor de beginner. En zeker niet langzaam voor de geoefende surfer. De boards zijn uitgerust met een klapbaar zwaard waarmee het makkelijker wordt om ‘de hoogte’ te bewaren. Ook zijn ze daardoor uitermate geschikt voor het ondiepe water van het Enkhuizerzand.

Lengte:           308 cm
Breedte:         83 cm
Volume:         239 Liter
Grootte van de zeilen   2,5 m2 tot en met 4,5 m2

Door de verschillende grootte van zeilen. Is het mogelijk voor jong en oud en bij verschillende windsterkten te surfen. De zeiltjes zijn er al vanaf 2,5 m2 Waarmee met weinig wind de jongeren onder ons goed uit de voeten kunnen en bij veel wind de ouderen hiermee goed kunnen varen. De zeilen zijn er tot 4,5 m2 daardoor kun je met weinig wind nog steeds heerlijk varen. De zeilen zijn uitgerust met ophaalkoorden waarmee het zeil makkelijk uit het water te krijgen zijn.

Ook het huren van surfsets is bij ons mogelijk!