Luxe tenten groepsaccommodatie

Opzoek naar een leuke plek voor u en uw familie/vrienden of collega’s. Bij Zeilschool Enkhuizen bent u  aan het juiste adres voor uw groepsaccommodatie. Wij bieden onze drie prachtige groepsaccomodaties: coastal cabins ook aan voor groepen die gezellig met elkaar een dag/weekend of week willen doorbrengen.

Deze cabins staan 250 meter van de zeilschool vandaan op het huisjes park van Europacs. Door onze unieke ligging is er voor eenieder iets te ondernemen in de directe omgeving van onze accommodatie. De camping begeeft zich op het knooppunt waar water/ natuur en stad elkaar ontmoeten. Dit zorgt voor een veilige en auto arme omgeving.

De cabins zijn 10 persoons Tiny-house groep accomodaties. Ze staan met een houten terras direct aan het IJsselmeer. En zijn voorzien van veel gemakken: douche, toilet, keuken en woonkamer. Met twee kamers met een twee persoonsbes en drie kamers met stapelbedden, ideaal voor gezinnen en groepen.

Daarnaast is het uiteraard mogelijk om onze accommodatie te gebruiken in combinatie met onze zeilboten en/of andere activiteiten van de Zeilschool. Bijvoorbeeld voor een familieweekend/ bedrijfsuitje of teambuilding.

Wij verzorgen voor u verschillende zeilactiviteiten of andere dag/avond activiteiten.

Heeft u niks met water? Dan biedt de omgeving ook voldoende vermaak, voor de allerkleinste vindt u bijvoorbeeld het Sprookjeswonderland op 4 minuten lopen, of een educatief bezoekje aan het Zuiderzeemuseum is ook zeker de moeite waard.

Sprookjeswonderland op 4 minuten lopen

Benader ons dan ook met uw vragen en wij kunnen de organisatie aan u overlaten of alles tot in de detail voor u organiseren. Want bij Zeilschool Enkhuizen heeft de gast het voor het zeggen.

Enkele anderen activiteiten van Zeilschool Enkhuizen:

  • Suppen
  • Windsufen
  • Georganiseerde buiten evenementen

Enkele voordelen van de cabins van Zeilschool Enkhuizen:

  • Al vanaf €35,- p.p. per nacht.
  • Gratis parkeren.
  • Kinder speeltoestellen voor de deur
  • Kijk op Airbnb om te boeken