Locatie

De locatie’s van de boten, de groepsaccommodatie en het Strandpaviljoen

Zeilschool Enkhuizen bestaat sinds 2012. Aan de rand van Camping Enkhuizerzand, liggen de bootjes in de haven in het IJsselmeer. Op 75 meter van de haven, staan op de camping, twee prachtige ruime safaritenten. Daarin is slaap en leefgelegenheid voor 20 personen.

Sinds 2013 is Strandpaviljoen Enkhuizen toegevoegd aan het bedrijf. Hiermee is hebben we een prachtig terras er bij gekregen, met uitzicht op het water. Een professionele keuken en een plek aan de haven om bij minder weer lekker even binnen pauze te houden.

De tenten

De twee ruime safaritenten, die compleet zijn ingericht, zijn geplaatst op een grote houten veranda en zijn van alle gemakken voorzien. Een vaste houten vloer, mooie houten inrichting.  Eigenlijk is het gewoon een huis in de vorm van een tent. Stoer en avontuurlijk, maar ook comfortabel.

De indeling:

Voor in de tent bevindt zich de leefruimte. Deze is ingericht als theorie lokaal en als ruimte om gezellig samen spellen te doen. Ook vind men hier een zelfstandige ingerichte keuken waar voor de groepen gekookt kan worden.

Achter in de tent bevindt zich het slaapgedeelte. Verdeelt over 5 tweepersoons hutten vindt men 10 slaapplekken. Doordat iedere cabine afgesloten kan worden met een gordijn zijn het kleine tweepersoons kamers.

De sanitaire voorzieningen:

We maken gebruik van het sanitair van de camping. Dit toiletgebouw is net vernieuwd en ligt in de directe nabijheid van onze tenten (50 meter afstand).

De haven en het Strandpaviljoen:

De havens van de zeilschool

Het terras van het Paviljoen, met uitzicht op de haven.

Een van de safaritenten van 9 x 11 meter

Het interieur binnen in de tenten.

De volledig ingerichte keuken

De stapelbedden met echte matrassen, van elkaar gescheiden door houten wanden en afgesloten met een gordijn